Bright Blonde Conditioner (Travel & Purse Size)
Bright Blonde Conditioner (Travel & Purse Size)

50ml | Herstelt helderheid en glans aan blond en grijs haar. Deze diep voedende violet conditioner corrigeert gele tinten, terwijl het haar kracht, zachtheid en glans meegeeft.

€ 17,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Who
Voor degenen die willen spelen met (blonde of grijze) kleuren.
 
What
Formule is rijk en toegeeflijk, maar verzwaart niet. Bevat een optimaal niveau van violet pigmenten om het zichtbaar lichter te maken en elimeneert brassiness. Geschikt voor dagelijks gebruikt. Repareert beschadigd haar en herstelt de elasticiteit van kleur behandeld haar. Ontklit het haar gemakkelijk om breuken te verkomen. De conditioner kan elke dag gebruikt worden en is dermatologisch getest. Hij is parabeen, sulfaat en natriumchloride vrij en biedt bescherming tegen uv-straling. De shampoo is kleur veilig. Daarnaast is hij veganistisch, wreedheid vrij en gluten vrij. 

When 
Gebruik dagelijks om het haar te lichten en blond of grijs haar te definiëren.
 
Why
Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower Extracts)
verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine, dit alles terwijl het wordt beschermt tegen verdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Pure Violet Pigment en Reflective Pearl corrigeert brassiness en gele tonen uit het blond, highlights of grijs haar. Brightening Complex (Lemon, Ginger Root and Chamomile Extracts) optimaliseert schaduw en helderheid.