Bright Blonde Shampoo (Travel & Purse Size)
Bright Blonde Shampoo (Travel & Purse Size)

50ml | Onmiddelijke verlichting van het blonde of grijze haar. Deze revitaliserende violet shampoo corrigeert onmiddellijk gele tinten, terwijl het de natuurlijke highlights verhelderd voor gezonder,

€ 16,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Who
Voor degenen die willen spelen met (blonde of grijze) kleuren.
 
What
Een sulfraat vrije shampoo die speciaal is ontworpen om voorzichtig het haar te reinigen zonder dat het effect heeft op de kleur. Bevat een optimaal niveau van violet pigmenten om het zichtbaar lichter te maken en elimeneert brassiness. De shampoo kan elke dag gebruikt worden en is dermatologisch getest. Hij is parabeen, sulfaat en natriumchloride vrij en biedt bescherming tegen uv-straling. De shampoo is kleur veilig.   Daarnaast is hij veganistisch, wreedheid vrij en gluten vrij. 

When
Gebruik dagelijks om het haar te lichten en het blond of grijs haar te definiëren.
 
Why
Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower Extracts)
verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine, dit alles terwijl het wordt beschermt tegen verdroging, schadelijke en kleur-afbrekende effecten. Pure Violet Pigment en Reflective Pearl corrigeert brassiness, definieert highlights en verleent lichtgevende helderheid en glans. Brightening Complex (Lemon, Ginger Root and Chamomile Extracts) optimaliseert schaduw en helderheid.  Coconut and Corn-Derived Cleaners bieden zachte maar efficiënte reiniging, zodat een optimale helderheid wordt gehandhaafd voor levendige kleuren. Purple Orchid Extract, bekend als de bloem van een lang leven, repareert beschadigd haar en verkomt vochtverlies. Swiss Garden Cress Sprouts, hoog in fyto-voedingsstoffen, ontgiften en beschermen het haar tegen milieu-stressfactoren en helpt het haar met natuurlijke oxidatie de kleur te behouden. Vlas Extract helpt melanine te sparen in de haarfollikel. Multi-UV Protection beschermt het haar van kleur terugloop, droge effecten van zonnestralen en UV- blootstelling.