Gold Lust Dry Shampoo
Gold Lust Dry Shampoo

300ml | Instantly clean. Verleng de duur van je blowout en voorkom schade met deze transformatieve dry shampoo. Absorbeert achtergebleven product, olie en onzuiverheden met doorschijnende poeders, ver

€ 44,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Description
Instantly clean. Verleng de duur van je blowout en voorkom schade met deze transformatieve dry shampoo. Absorbeert achtergebleven product, olie en onzuiverheden met doorschijnende poeders, verzacht de hoofdhuid en herstelt kracht en zachtheid. Daarnaast blijft de signature geur van Oribe de hele dag hangen.
 
 
How to apply
Goed schudden. Spray ongeveer 15 centimeter van de hoofdhuid. Kam met je vingers of borstel het haar door tot het product volledig geabsorbeerd is. Het resultaat: gereinigd, gewichtloos, gezond haar.
 
Ingredients
 
Oribe Signature Complex (Watermelon, Lychee and Edelweiss Flower Extracts) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress en verslechtering van natuurlijke keratine. Het beschermt het haar tegen het drogen, besc   cvxhadigen en kleur afbrekende effecten.
 
Translucent Starch Blend absorbeert direct achtergebleven product, vuil, olie en onzuiverheden waardoor het haar voelt alsof het net gewassen is. Celery Seed Extract helpt met het uitstellen van styling door de olie op de hoofdhuid te verminderen. Bamboo & Rice Silks maken het haar direct smooth en zijdezacht. Myrrh Extract voedt en versterkt droog en beschadigd haar. Lavender & Chamomile verzorgt en hydrateert een droge jeukende hoofdhuid, zodat deze kalmeert.
 
Benefits

  • Translucent powders absoberen direct vuil en olie uit haar en hoofdhuid
  • Voegt geen textuur, grip of gewicht toe aan het haar
  • Voedt en versterkt droog en beschadigd haar
  • Laat het haar gezond en behoudt kleur door verlening van de perfect blowout en de tussentijd om het opnieuw te gaan stylen.
  • Maakt het haar zacht, glad en tastbaar
  • Geeft het haar body en beweging