Après Beach Spray (Travel & Purse Size)
Après Beach Spray (Travel & Purse Size)

50ml | Perfect voor eilandhoppers en champagne poppers. Geeft tastbare golven met een zonovergoten glans, zonder de zoute stijfheid. Deze vocht inbrengende glamour gebruikt rijke extracten en exotisch

€ 23,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Perfect voor eilandhoppers en champagne poppers. Geeft tastbare golven met een zonovergoten glans, zonder de zoute stijfheid. Deze vocht inbrengende glamour gebruikt rijke extracten en exotische oliën voor weelderige reparatie en een zwoele textuur.   

Who
Geschikt voor ieder haartype.  

What
Een spray die gedurende het hele jaar het haar textureerd. Het geeft beach-inspirerende golven. Hij maakt het haar golvend, tastbaar sexy, zonder de stijve zoutheid. Voegt vocht en glans toe. Voedt en repareert het haar. Deze spray kan gebruikt worden om het haar te reactiveren en is geschikt voor krullend haar.     

When
Voor mensen die de beach look het gehele jaar door willen hebben.
 
Why
Het beach wave complex vergroot de haarschacht en creëert een golvende textuur. Deze spray is gewichtloos. Oribe Signature verdedigt het haar tegen oxidatieve stress en tegen veroudering. Het beschermt het haar tegen de afbraak van de natuurlijke keratine. Dit is naast de bescherming tegen uitdroging, beschadiging en tegen de kleur afbrekende elementen van buitenaf. Een mix van Rich Moisturizers, plantenextracten en oliën zorgen dat het haar zacht en zijdeachtig aanvoelt, geven een zwoele textuur en bevatten antioxidanten tegen schade door vrije radicalen. Hydraterende tarwe proteïnen dringen door tot op de hoofdhuid, vernieuwen beschadigd haar en voegt glans toe.     

How
Shake. Spuit het op droog of nat haar. Breng uw haar in het gewenste model en laat het haar drogen in de buitenlucht. Follow with lipstick and heels..      

Gerelateerde producten
- Shampoo for Brilliance & Shine     
- Conditioner for Brilliance & Shine              
- Supershine Moisturizing Cream     
- Foundation Mist      
- Dry Texturizing Spray