Curl Gloss Hydration & Hold
Curl Gloss Hydration & Hold

175ml | Curl without crunch. Deze lichtgewicht Glossing gel vormt een ultra-hydraterende controle. Een mix van Braziliaanse extracten, waaronder passiebloem, jicama en cupuacu, strijdt tegen de luchtv

€ 37,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Curl without crunch. Deze lichtgewicht Glossing gel vormt een ultra-hydraterende controle. Een mix van Braziliaanse extracten, waaronder passiebloem, jicama en cupuacu, strijdt tegen de luchtvochtigheid en voor diep  en zachte, maar gedefinieerde krullen die het de hele dag vasthoud.

Who
Voor fijn tot medium krullen die hold en glans willen.           

What
De lichtgewicht formule geeft een zachte, natuurlijke hold en hydrateert om zachte krullen te creëren. Het voegt een schitterende glans toe en vecht tegen de luchtvochtigheid om kroes onder controle te krijgen. De gloss is geformuleerd zonder parabenen of natriumchloride. Het is kleur en keratine behandeling veilig en biedt UV-bescherming voor het haar.           

When          
Wanneer krullen hold en glans nodig hebben zonder crunch.      

Why     
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermd het tegen uitdroging, beschadiging en-kleur afbrekende effecten van de elementen. De Passionflower Extract en Cupuacu, zijn zowel rijk aan essentiële vetzuren, aminozuren en vitaminen, het hydrateert het haar diep. De Braziliaanse Jicama maakt het haar glad en voegt glans toe aan de krullen. De Brazil Nut Extract brengt glans en zachtheid aan de droge, levenloze krullen. De Conditioning Polymeren maakt het handelbaar tijdens gevechten met het kroezen. Speciale Styling Resin biedt langdurige krul retentie voor controle in een hoge luchtvochtigheid. Protein Complex en Pro-Vitamine B5 binden het vocht terwijl het helpt om schade te voorkomen en het versterken van het haar. Aloë Vera hydrateert het haar en de hoofdhuid.          
           
How
Breng aan op vochtig haar. Definiëren van krullen. Diffuse of laat aan de lucht drogen.