Fiber Groom Elastic Texture Paste

50ml | Deze new-age vezel pasta combineert zijdezachte lokken met de next-generation. Polymeren creëren een luchtige combinatie van bounce, scheiding, en elastische hold.

€ 34,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze new-age vezel pasta combineert zijdezachte lokken met de next-generation. Polymeren creëren een luchtige combinatie van bounce, scheiding, en elastische hold.

Who
Voor ieder haartype: lang haar, kort haar, steil haar, krullend haar.           

What

Deze unieke Fiber Groom is makkelijk te verdelen en heeft een elastische textuur. Het creëert separatie en bounce met een lichte, soepele hold. Conditioning en moisturizing voegen een subtiele glans toe aan het haar. Het is geformuleerd zonder parabenen of natriumchloride. Daarnaast is het kleur en keratine veilig en biedt het uv-bescherming voor het haar.  

When
Om scheiding en bounce te creëren met een lichte, soepele hold.           

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) verdedigen het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en tegen de verslechtering van de natuurlijke keratine. Macadamia nut seed oil maakt het haar glad en levert antioxiderende eigenschappen aan het haar. Shea Oil, is een rijke moisturizer en voegt glans toe aan het haar. Daarnaast verbetert het de beheersbaarheid. Vitamine E hydrateert het haar en levert ook antioxiderende eigenschappen.          

How
Breng aan op vochtig of droog haar.     

Gerelateerde producten   
- Rough Luxury         
- Sculpting Cream     
- Crème for Style      
- Original Pomade     
- Volumista