Bright Blonde Radiance and Repair Treatment
Bright Blonde Radiance and Repair Treatment

125ml | Blijf Bright met deze herstellende zijdeachtige behandeling, die speciaal is ontwikkeld voor blondines. Het repareert en voorkomt schade, broosheid en gespleten haarpunten waardoor het haar ul

€ 58,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

How to apply
Spray na het wassen royaal door de schoon, vochtig haar. Laat het 1-3 minuten inwerken. Uitspoelen. Gebruik het één keer per week in plaats van een conditioner of wanneer het nodig is.
 
Ingredients
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss Bloem Extracten) verdedigt haar tegen oxidatieve stress en de verslechtering van de natuurlijke keratine, terwijl het het haar beschermt tegen het drogen, beschadigen en de kleur-afbrekende effecten. Mix van Moringa, Olive en zonnebloemolie behandelt de haarschacht om schade te herstellen en het haar diep te hydrateren. Proteomics Restauratie Protein bootst de haarstructuur door te richten op schade en herstel van de gespleten haarpunten voor een gezonder uitziend haar. Mix van artisjok en Rosemary Leaf extracten versterkt het haar om toekomstige schade tegen het door borstelen en stylen. Erwt Extract herstelt zachtheid en elasticiteit van het haar dat zichtbaar minder beschadigd, poreus en bros wordt. Pure Pigment Violet verwijdert brassiness en gele tinten van blond haar en haar met highlights. Brightening Complex (citroen, Ginger Root en Kamille Extracten) optimaliseert schaduw, tonaliteit en helderheid.
 
Paarse Orchidee Extract, bekend als de bloem van een lang leven, repareert beschadigd haar en voorkomt vochtverlies.
 
Benefits

  • Repareert beschadigd, poreus blond haar
  • Verheldert direct en toont brassiness
  • Behandelt bestaande schade en voorkomt toekomstige schade
  • Verhoogt onmiddellijk de elasticiteit en verzacht droog, brons haar
  • Voegt geen gewicht toe aan baby fine blond hair
  • Sealt gespleten haarpunten