Conditioner for Moisture & Control Intense
Conditioner for Moisture & Control Intense

200ml | Deze zeer intense conditioner geeft een directe en intense behandeling aan het haar. Het herstelt de schade en ontklit het haar moeiteloos. Het haar wordt ultra-soft en ultra-silky. Tevens wor

€ 49,00
Prijs per stuk

Voorraad : 37

Aantal: 
Bestellen

Deze zeer intense conditioner geeft een directe en intense behandeling aan het haar. Het herstelt de schade en ontklit het haar moeiteloos. Het haar wordt ultra-soft en ultra-silky. Tevens wordt het haar soepeler dan ooit.             

Who
Voor degene die het haar een extra boost willen geven.

What
De intense conditioner een diepe doordringende conditioner en zorgt dat het vochtbalans in het haar weer wordt aangevuld. Hierdoor zal het haar er ultra-zacht, glanzend en strak uitzien. Daarbij zorgt de conditioner ervoor dat het haar versterkt wordt en het voorkomt kroezen. De conditioner voedt en herstelt zowel schade van het haar dat veroorzaakt is door thermische en chemische behandeling, als schadelijke en kleur-afbrekende effecten van het milieu.
Het is geformuleerd zonder parabenen of natriumchloride en dat zorgt ervoor dat kleur en keratine behandelingen veilig kunnen worden uitgevoerd. Het biedt daarnaast ook UV-bescherming voor het haar.


When
Het kan dagelijks of een meerdere keren in de week gebruikt worden.    

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) beschermt  het haar van oxidatieve stress en tegen de verslechtering van de natuurlijke keratine. Daarnaast beschermt de conditioner tegen uitdroging, beschadiging en kleur afbrekende effecten van de elementen. De mix van Shea Butter, Illipe Boter en olijfolie zorgen voor intensieve vocht aanvulling en maken het haar super zacht. Mirabelle pruim Seed Oil levert pure en een gewichtloze glans. Rice Protein versterkt en beschermt de haarvezels tegen oxidatieve schade die veroorzaakt zijn door UV-blootstelling. Keratine Proteïne zorgt voor een enorme "eiwit schild" dat beschermt tegen milieuschade en verzacht de nagelriemen. Gehydroliseerd voedingseiwit penetreert de haarschacht om het vochtgehalte te verhogen en te versterken. Pro-Vitamine B5 biedt een warmte geactiveerde conditioning.

How
Masseer de conditioner in het haar en laat het minimaal 1 minuut intrekken (langer mag natuurlijk). Spoel het daarna goed uit.

Gerelateerde producten         
- Shampoo for Moisture and Control
- Conditioner for Moisture and Control         
- Curl by Definition    
- Curl shaping Mousse          
- Soft Dry conditioner