Ultra Gentle Shampoo
Ultra Gentle Shampoo

250ml | Deze uiterst kalmerende en extra zachte shampoo voelt de dorst van uw haar aan. Deze shampoo zorgt voor een ongelooflijke zachtheid en glans.

€ 35,00
€ 22,75
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen

Deze uiterst kalmerende en extra zachte shampoo voelt de dorst van uw haar aan. Deze shampoo zorgt voor een ongelooflijke zachtheid en glans.

Who
Voor iedereen geschikt en het kan dagelijks gebruikt worden.

What
De Ultra Gentle Shampoo is een sulfaat- en parabeenvrije shampoo. Het is een zeer hydraterende, maar toch gewichtsloze shampoo, welke het haar versterkt en beschermt tegen beschadigingen door de zon.

When
Deze shampoo is te gebruiken voor degene die glans en volume in het haar wil, zonder dat het verzwaard wordt.

Why
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloemextracten) verdedigt het haar tegen oxidatieve stress. De kwaliteit van de natuurlijke keratine beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en tegen invloeden van buitenaf. Hydraterende soja-eiwitten maken het haar steviger, waardoor het haar beter beheersbaar wordt. Verder verbetert het de structuur van het haar. Daarnaast verzacht, hydrateert en versterkt het haar door de Pro-Vitamine B5. De voedende werking van deze shampoo geeft het haar glans en verbeterd de doorkambaarheid. De UV-bescherming zorgt ervoor dat het haar altijd beschermd is.
 
How
Goed laten intrekken, zodat het haar goed verwend wordt. Spoel het daarna goed uit.

Gerelateerde producten 
- Ultra Gentle Conditioner
- Crème for Style
- Foundation Mist