Royal Blowout Heat Styling Spray

For the ultimate blowout. Deze mind-blowing, ultra-lichtgewichte spray verzacht het haar tijdens het versnellen van de droogtijd. Ook repareert het de gespleten haarpunten, geeft deze voeding en verza

€ 59,00
Price per stuk

 

Quantity: 
Order

For the ultimate blowout. Deze mind-blowing, ultra-lichtgewichte spray verzacht het haar tijdens het versnellen van de droogtijd. Ook repareert het de gespleten haarpunten, geeft deze voeding en verzacht en versterkt het haar. Hierdoor wordt het gezond en glanzend. Simply revolutionary. 

Who
Het best voor middel dik tot dik haar en voor krullende texturen.    

What
Een ultra-lichtgewicht blowout spray met bescherming tegen hitte. Deze spray geeft een natuurlijk zachte afwerking en repareert gespleten haarpunten. Het is parabeen vrij, biedt UV-bescherming en is kleurveilig.
   
When
Voor een gezonde glans en voor het versnellen van de droogtijd.

Why
Gepatenteerde film forming sugar polymeer biedt een ademende, langdurige, beschermende barrière. Het vermindert broosheid en gespleten haarpunten. Ook hydrateert de spray het haar.
 
How
Breng het aan op vochtig haar, vanaf het midden tot aan de uiteinden. Spuit het per gedeelte nog eens na, om het nog soepeler en rechter te blazen.       

Gerelateerde producten
- Signature Shampoo                       
- Signature Conditioner           
- Crème for Style