New York Fashion Week Brand Interview Fiona Franchimon

New York Fashion Week merkinterview Fiona Franchimon

"Introduceer uzelf en uw merk."

Ik ben Fiona Franchimon, een wereldwijd bekende haarstylist die de wereld rondreist voor modeshows als Balmain, Armani, Vivienne Westwood in Parijs, Londen, Milaan en New York. Na al het reizen en mijn ervaring met het hebben van mijn eigen kapsalon, begon ik mijn eigen merk “Fiona Franchimon” en ontwierp ik de Nº 1 Haarspeld en de eerste producten van Fiona Franchimon Haircare. Met ons merk en onze producten willen we iedereen de mogelijkheid geven om de hele dag een elegant en comfortabel kapsel te hebben.

"We willen graag meer weten! Wanneer ben je met je merk begonnen en wat heeft je geïnspireerd?"
Iedereen bij wie ik in mijn stoel zit, wil een kapsel dat bij zijn of haar identiteit past. Daarom heb ik een haartool gemaakt die er ook nog eens heel elegant uitziet en een hoog draagcomfort heeft. Het allerbelangrijkste is dat u in minder dan 30 seconden zonder sporen kunt wisselen tussen haarcreaties en uw haar stijlvol en volumineus kunt houden. Je zult je tegelijkertijd zo krachtig en comfortabel voelen. Wij willen in ieders handtas zitten als het schoonheidsmiddel dat je altijd bij je hebt, en dat je op elk gewenst moment kunt gebruiken. In de sportschool voor je knot, tijdens het werk voor je Franse twist, thuis in de kenmerkende volumestijl.

De nieuwe aankomende Haute Couture 18K sieradencollectie voor uw Red Carpet-evenementen, feesten of custome gemaakt met initialen voor uw eigen bruiloft.

"Heb je altijd in de mode gewerkt? En zo niet, wat heeft je ertoe aangezet om van carrière te veranderen?"

Ik ben geboren in de buurt van Den Haag in Nederland. Als kind hield ik van schoonheid en design en mijn familie spoorde me aan om mijn passie te volgen en dus begon ik op 13-jarige leeftijd mijn levensreis in de kappersbranche. Ik ben de 4e generatie in de modewereld.

Ik reisde de hele wereld over om elk haartype te begrijpen en zo de meest revolutionaire haarsnijmethoden te kunnen creëren. Door in verschillende landen te werken, heb ik veel nieuwe vaardigheden geleerd. Sinds ik mijn salon in Zeist heb geopend, was het mijn doel om de ervaring van de klant in de kapsalon te veranderen naar een luxere haute-couturereis. Elke klant een unieke en op maat gemaakte ervaring bieden, zodat mijn team en ik aan de hoogste normen van vandaag kunnen voldoen. Mijn behoefte aan innovatie vertaal ik vol passie in mijn werk, bij iedere klant, bij het onderwijs en in ieder product dat ik ontwikkel.

"Kun je ons meer vertellen over een aankomende collectie? Welke materialen zijn er gebruikt en wat was de inspiratie?"

Deze Haute Couture Jewelry-collectie voelt als mijn droomwereld om haar op het hoogste niveau te creëren. Alle materialen zijn 18K goud van het hoogste niveau en diamanten en edelstenen van de hoogste kwaliteit.

“Fiona zal de collectie combineren met het creëren van het kapsel voor deze NY Fashion Week Show met haar internationale team.

Met de Haute Couture collectie biedt ze ook de Red Carpet Hair Room Service Around the World aan. Ze biedt haar legendarische kapsels en opsteekkapsels en de haute couture-collectie van 18K gouden sieraden aan vrouwen over de hele wereld.

"Is het de eerste keer dat je showt tijdens Fashion Week?"

Het is niet mijn eerste keer. Ik heb al meer dan 10 jaar het genoegen om backstage te werken voor modeontwerpers als BALMAIN, Armani, JACQUEMUS Off White en Pucci. Dus het creëren van mijn eigen Haute Couture-haarcollectie voelt als een droom die uitkomt.

“Als je jouw merk in één zin zou omschrijven, wat zou dat dan zijn?”

Fiona Franchimon “Liefde voor haar draait om aandacht.”

Terug naar blog

1 reactie

Wat een goed en informatief interview zo trots op jullie.

Franchimon

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.